Live- 22 februari 2021

Inspirerende en ambitieuze wereldverbeteraars

bekijk de leukste voorstellingen voor kinderen van acht tot zestien jaar, alsof je in het theater zit!

--------------------------------

Deze week presenteren we live:

  • Mijn spreekbeurt gaat over een dooie dichter (8+) van theater Wei

  • Een ongelofelijk belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo (9+) van Wildpark & Eric Mijnster

  • Het meisje dat geboren was om tegen te werken van Tg de Klassieken (9+) (voorheen Mangrove)

  • Emmy4president (10+) van Theater Wei

-----------------------------------------------

Bekijk: een ongelofelijk belangrijk verhaal

Mijn spreekbeurt gaat over een dooie schilder

van Theater Wei

Het Meisje dat geboren is om tegen te werken 9+

en stoere voorstelling over macht, respect en meisjes, met bekende liedjes van powergirls in een nieuw jasje. Voor iedereen vanaf 9 jaar.

Antigone is de dochter van de Koning van Griekenland en ze heeft een probleem. Een groter probleem dan andere meisjes van haar leeftijd. Haar vader is weg en haar broers hebben elkaar in de oorlog vermoord. Haar oom Kreon wordt tot Koning gekroond en hij besluit dat maar één van de broers eervol begraven mag worden. Antigone houdt van haar beide broers en wil hen koste wat kost allebei een mooie begrafenis geven. 

Bekijk de registratie

Emmy4president 10+ Theater Wei

EMMY FOR PRESIDENT is een pakkende monoloog vol humor van een meisje dat alles op alles zet om de wereld te redden maar daarbij zichzelf een beetje vergeet 

Emmy is boos. Niet zomaar boos, maar kwaad. Goed kwaad. Op school, op haar moeder, op alle wereldleiders en eigenlijk op de hele wereld. Want er is niemand op de hele wereld die naar haar wil luisteren. Emmy is nogal duidelijk in wat ze vindt: niemand mag meer aan zichzelf denken en iedereen moet helpen om de wereld te redden. Want dat is wat Emmy aan het doen is: de wereld redden. Alleen ziet niemand dat.

Bekijk de voorstelling

Bekijk de registraties!

<p>Karin Bannink</p>,

Bekijk vooral onze reprise voorstellingen die volgend jaar weer net zo leuk zijn! Kijk naar Het vlindereffect van nochem en van oers, of Ali en Nino van TG Raaf. Beide voorstellingen prachtige muziektheatervoorstellingen!

Karin Bannink

Bekijk de pitches!

Benieuwd naar de achtergrond verhalen van Tg Raaf, Jasper Smit, Theater Wei & Wildpark.

Live shows gemist?

In een bakkie bij bannink gaan we in gesprek met Tessa & Olivier, WILDPARK en Koek & Ui over de waarde van kunst en hoe we de wereld mooier kunnen maken door maatschappelijke onderwerpen te verwerken in overstellingen.

Tijdens het Buro speelt door duiken we de protestbeweging in met Raaf, Theater WEI en tafeldame Mark van Vliet. Want kinderen en jongeren zijn soms ook boos en dan mag je zeker opkomen voor waar jij in gelooft!

Het Vlindereffect 7+

Een muzikale, cabareteske, grappige maar ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben.

Bekijk de voorstelling

Ali & Nino

‘Ali & Nino’ is een muziektheatervoorstelling over het zoeken naar je identiteit. Een verhaal over een oosterse jongen en een westers meisje wiens vriendschap op de proef wordt gesteld door een gedwongen vertrek uit Nederland voor één van de twee.