Live- 15 Maart 2021

Eigenwijze en verfrissende ontdekkers

bekijk de leukste voorstellingen voor kinderen van twee tot zes jaar, alsof je in het theater zit!

--------------------------------

Deze week presenteren we live:

  • Waar Wubbe Woont 3+ van TG Locals

  • Wirrewar 2+ van Efrem Stein

  • Katton 2+ van Bram van Beusekom

  • Stamp, stop, sta stil 2+ van Willemijn

-----------------------------------------------

Op woensdag 10 maart een ZOOM voorstelling van Krulmuziek!

Meld je aan voor de zoomvoorstelling

Waar Wubbe Woont

‘Waar Wubbe woont’ is een beeldende vertelvoorstelling over angst voor het onbekende en verder kijken dan je eigen schutting hoog is. Maar vooral is het een voorstelling over vriendschap, anders zijn en over Oost West Thuis Best.

Bekijk de registratie

Stamp Stop sta stil

In ‘Stamp, Stop, Sta, Stil’ gaan peuters, kleuters en hun ouders op ontdekkingsreis in de natuur. Aan de hand van hilarische, spannende scènes en mooie, vrolijke liedjes wordt onderzocht wat voor bijzonders er buiten allemaal te vinden is en hoe je de weg naar huis weer kunt vinden.

Bekijk de registratie

Katton 2+ Bram van Beusekom

Ton de kat gaat voor de eerste keer buiten spelen. Hij speelt tikkertje met de vlinder, maar opeens verdwijnt ze en is Ton verdwaald. Snel gaat hij op zoek en vindt vele verschillende huizen. Hij maakt nieuwe vrienden en samen beleven ze bijzondere avonturen, maar hij verlangt ook terug naar zijn eigen fijne mandje. Help Kat Ton met zoeken en ga mee op avontuur!

Bekijk de registratie

Bekijk de pitches!

De gezelschappen vertellen zelf over hun plannen voor nieuwe voorstellingen. Sommige worden in de week van 15 maart online geplaatst. En voor andere zal je nog iets langer moeten wachten!

Live show gemist?

Tijdens een Bakkie bij Bannink praten we met Marc Nochem, Drumdrumdrum, de Hete Brij en ons nieuwste gezelschap Smartphone Orchestra over hoe technologie een rol zal gaan spelen in het theater.

In de middag schuiven TG de Klassieken, Krulmuziek en Efrem Stein bij ons aan tafel tijden het Buro speelt door. We gaan het hebben over doelgroeptheater van Baby tot puber. Tafeldame is Ferry Spigt

<p>Karin Bannink</p>,

Bekijk vooral onze reprise voorstellingen die volgend jaar weer net zo leuk zijn! Kijk naar Echt wel! van Koek en ui of NEE! van tessa & Olivier, waar je heerlijk kan genieten van de reacties van kinderen. Je waant je weer echt even in een volle theaterzaal! Ik werd daar zelf echt intens gelukkig van!

Karin Bannink

Echt Wel! 4+

‘Echt wel!’ is een humoristische voorstelling over jokken, vriendschap en jezelf zijn. Voor kinderen vanaf 4 jaar.

Bekijk de voorstelling

NEE!

Een energieke, stoere en fysieke voorstelling waarin niks loopt zoals het hoort. Een humoristische ode aan ‘jezelf zijn’!

Tessa en Olivier heten je welkom bij hun super ingewikkelde lezing. Ze hebben het tot in de puntjes voorbereid en zijn helemaal klaar om hun uiterst belangrijke verhaal te vertellen. In deze lezing krijg je alles mee wat je écht moet weten in het leven. Dus kinderen, let goed op! En volwassenen ook! Hopelijk is het voor jullie niet te laat…