Live- 1 Maart 2021

Daadkrachtige en bevlogen reizigers

bekijk de leukste voorstellingen voor kinderen van zes tot tien jaar, alsof je in het theater zit!

--------------------------------

Deze week presenteren we live:

  • PFFF (6+) van Tg Graasland

  • De verdraaide orgelman (5+) van TG dender

  • Meesters van de Tijd (5+) van Theater Jaski

  • Nietsnut (6+) van Wie Walvis

------------------------------------

BEKIJK NIETSNUT

PFFF 6 + Graasland

De makers van ‘Brrr’ brengen de voorstelling ‘Pfff’. Een ernstig komische blik op de weerommekeer.

Een beeldend en absurdistisch verhaal over een oververhit dorpje dat sinds kort aan zee ligt.

Bekijk de hele registratie

Bekijk PFFF

Meesters van de tijd 5+ Theater Jaski

Muziek laat horen hoe snel de tijd kan gaan. En hoe langzaam!

Heb je wel eens gemerkt dat de tijd niet altijd even snel gaat? In de stoel van de tandarts lijkt een minuut bijvoorbeeld wel een uur, terwijl als je buiten speelt de tijd supersnel gaat. Sofie heeft dat dus ook, zeker nu ze wacht op een belangrijke gast. Dan verschijnen de meesters van de tijd. Met één enkele slag kunnen zij de tijd laten vliegen, vertragen en zelfs stilzetten.

Bekijk hele registratie

Verdraaide Orgelman 5+ TG Dender

Cartoontheater over een koppige straatmuzikant en zijn gladde broer

Een jas met eigenwijze mouwen. Een stoel die zichzelf stiekem verschuift. Een krant die door het huis vliegt. En een droom die het leven van twee broers op z’n kop zet.

Ze kunnen niet met- maar ook niet zonder elkaar. Ze zitten aan elkaar vast. En net als de één denkt verlost te zijn van de ander begint het gedonder pas echt…!

Met live gemaakte tekeningen, het nodige gooi- en smijtwerk en vette geluiden speelt Dender een spannende en komische strijd tussen een dwaas en een gulzigaard. Cartoontheater is een geweldige ervaring voor iedereen met fantasie vanaf 5 jaar.

Bekijk de proeve

Hercules 6+ De Nachtdieren

Bekijk de pitch van de muzikale familievoorstelling!

Bekijk de pitches!

Benieuwd naar de nieuwe plannen van Nochem en van Oers, Jansen & de Boer, De Nachtdieren, Onder het Buro en Jasper Smit?

<p>Karin Bannink</p>,

Ik ben me heel erg aan het verheugen om zelf ook de registraties van PFFF en De Orgelman te bekijken, deze worden nu nog gemaakt dus dat is wel spannend. Je kan je ook weer even in een zaal vol kinderen wanen met de registratie van Meesters van de Tijd. Kijk vooral onze reprises terug, want hier zitten wel wat favorietjes bij!

Karin Bannink

Live show gemist?

In een Bakkie bij Bannink gaan we in gesprek met Graasland, de Vrouwen van Wanten en de Hermannen over duurzaamheid. Zij willen kinderen al jong bewust maken van de wereld waar zij in leven en hoe zij iets bij kunnen dragen.
In Buro speelt door gaan we aan tafel met Nochem & van Oers, Theater Jaski en de Nachtdieren. Zij werken alle drie vanuit muziek, maar toch heel anders. Natuurlijk verblijden ze ons ook met de nodige muzikaliteit!

Het Vlindereffect+

Een muzikale, cabareteske, grappige maar ontroerende, poëtische en onverwachte voorstelling over hoe iets heel kleins hele grote gevolgen kan hebben.

Bekijk de voorstelling

Ali & Nino

‘Ali & Nino’ is een muziektheatervoorstelling over het zoeken naar je identiteit. Een verhaal over een oosterse jongen en een westers meisje wiens vriendschap op de proef wordt gesteld door een gedwongen vertrek uit Nederland voor één van de twee.